Trainingen | Cursussen | Workshops


Training
Zelf Helend Vermogen

Ben jij op zoek naar de diepere geestelijke betekenis achter ziekte, onbalans en het niet stromen in je leven?

Wil jij je zelf helend vermogen van je lichaam en ziel activeren om zo de balans en dus ook het stromen in je leven te herstellen?

Ervaar je problemen of ongemakken met je gezondheid of wordt jij regelmatig geconfronteerd met het niet stromen in je leven op welk vlak dan ook (relaties, werk, etc)?

Training
Intuitïef Bewust Worden

Een innerlijke GPS, de stem van je hoger bewustzijn, iedereen bezit hem. We zijn alleen dat belangrijke aspect van ons echter een beetje kwijt geraakt en hebben ons denken, ons ratio en onze 5 zintuigen op de voorgrond geplaatst. Waardoor we feitelijk maar een klein deel van onze werkelijke mogelijkheden leven. Als je namelijk meer gebruik leert maken van je innerlijke intuïtieve weten dan zal je leven beduidend meer in de flow gaan komen.

Training
Terug naar je Essentie

In deze training krijg je de gelegenheid om de verbinding met de bron in jou (verder) te gaan herinneren en te herstellen. Je komt meer in contact met wie je werkelijk bent, wilt en hier komt 'doen'. De weg naar je essentie is een volstrekt innerlijke weg waarin je steeds meer en meer een diepe innerlijke stilte, vrede en rust gaat ervaren en ook gaat uitstralen. Een weg van innerlijke bevrijding en souvereiniteit.


Cursus
Waarachtige Relaties

Deze meerdaagse cursus gaat over hoe je je relatie met een aantal eenvoudige innerlijke aanpassingen zuiverder kunt maken en daardoor meer kunt laten stromen, harmonieuzer, liefdevoller, vrediger, rustiger, en steviger kunt maken.

Of het nu gaat om een partnerrelatie, ouder-kind relatie, naaste familie, vrienden, deze workshop gaat over alle relaties die dicht bij je staan.

Het gaat over verdieping en het brengen van meer waarheid in je relatie.

Individuele
Training/Cursus

Wil jij liever individueel een training of cursus volgen? Toegespitst op jouw situatie en behoeftes? Op de tijd die jou uitkomt en het tempo wat bij jou past? Dat kan!

Zo zijn bijvoorbeeld de volgende trainingen ook individueel te volgen:

  • Intuïtief Bewust Worden
  • Activatie van je Zelf Helend Vermogen
  • Terug naar je Essentie
  • Waarachtige relaties


Verinnerlijkings avonden

Het doel van de avond is tot rust komen, bij jezelf komen, even bij komen, nieuwe energie opdoen, stil worden, loslaten en het krijgen van inzicht.

De avond is elke keer anders. Ik begeleid je met mijn woorden, zachte achtergrondmuziek naar een diepere ontspanning. Daarna volgt een gedeelte die per avond verschilt en afhankelijk is van de groepssamenstelling en het moment. Dat kan zijn met visualisatie, alleen wat rustige muziek of stilte. In alle gevallen rustgevend en helend.


Workshop
Waarnemen
in de Natuur

Een prachtige workshopdag waarin jij de gelegenheid krijgt om aandacht te geven aan jouw contact met de natuur en daarmee jezelf, je eigen natuur.

Deze dag staat in het teken van:

  • inzicht en antwoord krijgen op een vraag\situatie waar je mee zit in je dagelijks leven

  • verdiepende verbinding ervaren met de natuur en de aarde

  • het versterken van je waarnemingsvermogen

  • gezellig en inspirerend samenzijn met gelijkgestemden