Loopbaan Coaching & Training


Voor als jij:

 • wilt onderzoeken wie je bent en wat je nu werkelijk wilt wat werk betreft;

 • weet dat het anders moet en je anders wil maar je weet nog niet hoe of wat;

 • op zoek wil\bent naar die werkplek waar je je happy voelt?;

 • inzicht wil krijgen in je kernkwaliteiten en de dingen waar je energie van krijgt en warm voor loopt;

 • inzicht wil krijgen in je belemmeringen & valkuilen en deze wil omzetten;

 • meer zingeving in je werk wilt;

 • begeleiding wil in de concrete en praktische invulling van je nieuwe koers (netwerken, solliciteren, CV etc..)


 • bereid bent om naar jezelf te kijken, jezelf te veranderen en het heft in eigen hand te nemen
Over de Trajecten

Elk traject is kwa inhoud uniek en wordt volledig afgestemd op jouw eisen en wensen en van te voren besproken en vastgelegd in doelstellingen\resultaten voor het traject.

In het algemeen zijn de volgende fases een onderdeel van de werkstructuur waarbij de nadruk veelal ligt op fase 2 en 3:


Fase 1. Waar sta je nu?

Afhankelijk van de situatie is het goed om eerst te kijken waar je nu staat. Wat zijn de dingen waar je tegen aan loopt en waar je onvrede mee hebt? Zijn er dingen die afgesloten kunnen worden of geaccepteerd mogen worden om zo meer rust in jezelf te creëren? Om vervolgens ook die rust en ruimte in jezelf te creëren want deze zijn immers een belangrijke voorwaarde om te komen een helder onderzoek naar wie je werkelijk bent en wat je wel wilt.

Over het algemeen staan hier 1-2 gesprekken voor en soms is het niet nodig en wordt deze fase overgeslagen.


Fase 2. Wie ben je eigenlijk?

In deze fase gaat het om het zicht krijgen op wie je werkelijk bent. Voorbij alle beperkende overtuigingen en aangeleerd gedrag\maskers. Dit is de fase waarin aan de hand van creatieve opdrachten in het kader van zelfinzicht gaat ontdekken wat je kernkwaliteiten zijn, wat de dingen zijn waar je energie van krijgt en waar je warm voor loopt. Maar ook in wat je valkuilen en belemmeringen zijn en hoe je daarmee kunt omgaan. Weten wie je bent is een de basis die eerst nodig is om te leggen voordat je kunt gaan onderzoeken wat je werkelijk wilt. Immers wat je werkelijk vervulling geeft is direct verbonden met wie jij bent. Output van deze fase is dat je beter zicht hebt op jezelf, meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn hebt opgebouwd en een duidelijk en praktisch ik-profiel van je zelf hebt die je kunt gebruiken in de rest van het traject.

Gemiddeld bestaat deze fase uit 3-4 ontmoetingen.


Fase 3. Wat wil je?

In deze fase ga je onderzoeken aan de hand van praktische opdrachten wat je nu eigenlijk wil? Dit is de fase waarin het steeds concreter gaat worden. Aan de hand van verschillende praktische opdrachten die afhangen van de situatie en de manier waarop jij dingen onderzoekt kom je uiteindelijk tot een vernieuwd functieprofiel. Waarin ook duidelijk is in welke branche, soorten bedrijven, en bedrijfsculturen je het wilt zoeken en of er wellicht nog aanvullende opleidingen of trainingen voor nodig zijn. Output van deze fase bestaat naast het functieprofiel ook uit een SMARTI opgezet actieplan als leidraad voor het vervolg.

Over het algemeen bestaat deze fase uit ook ongeveer 3-4 gesprekken?


Fase 4.
Ondersteuning bij het uitvoeren van het actieplan en\of bij het vinden van een eventueel nieuwe werkplek

Denk hierbij aan:

 • begeleiding naar en vinden van een nieuwe werkplek binnen huidige werkomgeving
 • begeleiding bij het vinden van een nieuwe werkplek elders, denk hierbij o.a. aan hele praktische zaken zoals of sollicitatiebrieven schrijven - het voeren van sollicitatiegesprekken - netwerken, hoe doe je dat - hoe je gebruik kunt maken van LinkedIn en andere social media.
 • verdere begeleiding in je huidige functie om patronen\belemmeringen en valkuilen om te zetten naar een meer gewenste situatie.


Of deze fase onderdeel is van het geheel hangt geheel af van de situatie en of jij daar behoefte aan hebt. Deze fase bestaat gemiddeld 3-4 ontmoetingen.


Wil jij onderzoeken of een dergelijk traject bij je past en of er een klik is met mij als je coach/trainer?

Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via email / telefoon of vul
het contactformulier in.


Voor wie?

Voor iedereen van 18 jaar en ouder met vragen over zijn\haar loopbaan. Voor degene die bereid is naar zichzelf te kijken en de wil heeft om te veranderen.

Er is voor een loopbaan traject geen specifieke vooropleiding\kennis of ervaring nodig.

Naast de gesprekken verdient het de aanbeveling om minimaal 15 minuten per dag te reserveren voor het doen van opdrachten\oefeningen. Dit naast de bereidheid om zich de stof, die tijdens het traject geleerd en beoefend is te integreren in het dagelijkse professionele en ook privé leven.


Enkele referenties

Daniela Arendsen - Gemeente Arnhem

Loopbaan Ontwikkeladvies Traject - dec 2020 t/m mrt 2021

"Ik heb bij Guy onlangs het loopbaan ontwikkel advies gevolgd. Ik was op een punt in mijn werk aanbeland waarin ik steeds meer ‘moeten’ ging ervaren. De belasting die ik ervoer maakte me moe en ontnam me het plezier. Niet alleen in het werk maar ook in mijn dagelijkse leven thuis. Door te kiezen voor dit traject koos ik ook weer voor meer plezier en levensvreugde! Ik kreeg meer inzicht in wie ik nu werkelijk ben en wat voor mij essentieel is om mijn werk goed te kunnen doen (= mijn werk weer leuk te vinden).

Dit is een enorme verandering van inzicht en handelen geweest wat voor mij resulteerde in het vinden van een andere baan met meer voldoening en meer rust.

Guy kwam als geroepen op mijn pad. Hij coacht op een zeer integere en inspirerende wijze waarin je samen op zoek gaat naar waar het echt om gaat in het leven.

Daniela

Regisseur werk en inkomen

________________________

Claudia Arendsen - Gemeente Renkum

Loopbaan Training Persoonlijk Leiderschap - nov 2019 t/m okt 2020

"Mijn traject bij Guy ging over persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Het traject was vol inzichten en belevingen en daardoor voedend, inspirerend, en hebben geleid tot een bijzonder innerlijk veranderproces. Door dit traject heb ik o.a. mijn gedragspatronen leren herkennen, accepteren en doorvoelen. Conflicten, oordelen kwamen bloot te liggen. Ik heb echt geleerd om het krachtenspel van mijzelf te en van anderen te herkennen en verantwoordelijkheid te leren nemen voor mijn eigen aandeel daarin. Meer vanuit vertrouwen en innerlijk weten te leven.Ik voel me energieker en vrijer, heb meer vertrouwen in wie ik ben en mag zijn, voel me meer verbonden met alles om mij heen...en durf ook mijn angsten beter toe te laten en doorleven... Mijn ervaring met Guy is dat hij mij buitengewoon integer, zuiver, krachtig, down to earth, spiegelend, liefdevol heeft begeleid en ben daar enorm dankbaar voor.

Claudia Arendsen "

________________________

Karin Limberg - Instructrice paardrijden gehandicapten bij het NCPG en begeleidster voor dagbesteding - loopbaan traject

"De zeer professionele coaching door Guy heeft me geholpen weer meer vanuit mijn gevoel te leven en werken. Guy wist me inzichten te geven in mezelf en vervolgens handvatten om bepaalde patronen en levensovertuigingen te stoppen. Hierdoor heb ik nu het vermogen veel meer het geluk in kleine dingen te zien en ook de regie over mijn leven te nemen zodat ik het geluk weet op te zoeken."

________________________

Miranda van de Pol - Pluryn - Training Persoonlijk leiderschap/Intuïtief leiderschap

"Guy heeft mij, in een periode van burnout, aan de hand van dit individuele traject geholpen om weer dichter bij mezelf te komen. Vier maanden later ben ik begonnen met een nieuwe baan en kan ik mijn inzichten benutten om weer in mijn kracht te staan en van daaruit als persoon en als leidinggevende mooie dingen te doen in het contact met mezelf en mijn omgeving."

________________________

Gert van Oijhuizen - Vereniging Eigen Huis - Outplacementtraject via Carrièrepoort

"Guy heeft mij begeleidt in een outplacement trajekt. Hij deed dit op een professionele, rustige en prettige wijze. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Hij neemt de tijd voor je en heeft aan een half woord genoeg om te weten wat je bedoeld. Heb hem verder leren kennen als een betrokken en bekwame coach. Mede door zijn betrokkenheid en heldere visie ben ik een een zelfverzekerder persoon geworden."

________________________

Susan Neervoort - Gemeente Montferland - Werk Training Persoonlijk leiderschap Traject

"Dankzij het coachingstraject bij Guy sta ik steviger in mijn schoenen. Ik vertrouw nu op mijn eigen gevoel en denk meer aan mijzelf i.p.v. eerst aan andere mensen. Ook heb ik geleerd niet iets te doen waar ik geen zin in heb."

________________________

Angelique - ABNAMRO bank - Werk Training Persoonlijke effectiviteit

"Vanuit mijn persoonlijke ontwikkelbudget van de ABN-AMRO heb ik deze training bij Guy kunnen volgen. Guy heeft me geleerd om anders om te gaan in bepaalde situatie's waardoor ik rustiger werd en bepaalde zaken anders ben gaan zien. Ook werd regelmatig de spiegel voor gehouden, confronterend maar wel nodig. Guy is in staat direct te schakelen naar naar de onderwerpen die op dat moment spelen en kan daar ook gelijk zn programma daarop aan te passen. Kortom een zeer leerzame ervaring die me meer rust en inzicht geeft en meer plezier in het leven. "

________________________

Werenfried Hendrix - ACSI Touroperating - Outplacementtraject via Carrièrepoort

" Gedurende meerdere weken heeft Guy mij in een outplacement traject begeleid. Dit doet hij op een prettige en professionele wijze. Neemt de tijd, luistert goed en stelt de juiste vragen. Ik was vanaf het begin op mijn gemak. Het voelde goed aan omdat Guy het nodige heeft meegemaakt, waar raakvlakken waren met mijn situatie. Dat gaf mij een gevoel dat er niet alleen theoretisch naar de situatie werd gekeken; we konden hierdoor makkelijk "sparren". Heel prettig."

________________________

Matthijs Beurskens - FHG bank - Outplacementtraject via Carrièrepoort

"Met Guy een erg prettig outplacementtraject doorlopen. Guy was zeer betrokken en wist mij goed te prikkelen met zijn manier van doorvragen en scherpe feedback. Mede hierdoor heb ik voor mezelf helder gekregen wat en waar ik heen wil met mijn carrière, dit met een nieuwe baan tot gevolg.."Praktische infoLocatie

Doesburg (InTune gespreksruimte)


Arnhem\Velp - Ede - Apeldoorn (CoachHuis)


Nu ook per Skype, Zoom of telefonisch!Investering in jezelf


Vraag om een persoonlijke offerte per email.


Traject vergoeding hangt af van het gesprekken en locatie.

Indicatie: gemiddeld traject met 7 gesprekken €690-840 afhankelijk van de locatie

Bedragen zijn BTW vrij


Trajectkosten zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting


Leveringsomvang


aantal van te voren overeengekomen één-op-één gesprekken van 1.5 uur (gemiddeld 7-8 gesprekken)

tussentijdse ondersteuning per email en telefoon

trainingsmap met relevante theorie en opdrachten