Informatie voor de werkgever

Geef uw werknemer de gelegenheid het beste uit zichzelf te halen.






InTune biedt verschillende diensten aan
die als doel hebben de persoonlijke groei en ontwikkeling
en daarmee de duurzame inzetbaarheid van de werknemer
te stimuleren, bekrachtigen en te ondersteunen.







 

Individuele Coach\Training Werk

Deze één-op-één trainingstrajecten zijn geheel op maat en worden ingericht op de vraagstelling, behoefte en ontwikkelwijze van de individuele werknemer . Ze zijn ervaringsgericht en steken in op eigen verantwoordelijkheid, verruiming van inzicht en zelfkennis, gedragsverandering en empowerment. Ze leiden allen tot meer arbeidsvreugde en verhoogde vitaliteit.

Bij preventieve inzet zijn deze trajecten ook uitstekend geschikt als onderdeel van een vitaliteit- of duurzaam inzetbaarheidstraject. Daarnaast eveneens curatief goed in te zetten als onderdeel van een verzuim of re-integratietraject.

Deze trajecten zijn doelgericht, praktisch en efficiënt ingericht waardoor kosten laag gehouden kunnen worden waardoor veelal voor minder dan 900 Euro de doelen al bereikt kunnen worden.

De doelstellingen, het aantal sessies en kosten liggen van te voren vast. Voorafgaand aan elk traject vind een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats met daaruitvolgend een passende offerte .


Individuele Loopbaan Trajecten

Deze één-op-één trainingatrajecten zijn geheel op maat en zijn volledig gericht op optimaal vormgeven van de loopbaan van de werknemer. Het gaat hierbij om dat de werknemer inzicht krijgt in wie hij is en wat hij precies wil. Dat hij zich bewust wordt van zijn kernkwaliteiten en deze doelmatig en vol zelfvertrouwen weet in te zetten op het werk. Daarnaast gaat het ook om inzicht kijgen in zijn belemmeringen en valkuilen en het kunnen hanteren van passende tools om dit om te zetten zodat werk met meer plezier beleeft kan worden en daarmee met grotere effectiviteit. Daarnaast het vinden van de juiste functie\functie-inhoud passend bij de kernkwaliteiten van de werknemer en zijn ambitie en hoe daar vorm aan geven, veelal ook onderdeel van een dergelijk traject.

De trajecten zijn doelgericht, praktisch en efficiënt ingericht waardoor kosten laag gehouden kunnen worden waardoor veelal voor minder dan 900 Euro de doelen al bereikt kunnen worden.

De doelstellingen, het aantal sessies en kosten liggen van te voren vast. Voorafgaand aan elk traject vind een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats met daaruitvolgend een passende offerte .


Outplacement Trajecten

Deze één-op-één trajecten zijn geheel op maat en zijn volledig gericht op de ondersteuning van de werknemer bij het vinden van een nieuwe baan.

Het traject is opgedeeld in 5 fases.

  • Fase 1: Afsluiten van wat je achterlaat.
  • Fase 2: Wie ben ik?
  • Fase 3: Wat wil ik?
  • Fase 4: Jezelf verkopen.
  • Fase 5: Op zoek naar een passende baan.


De trajecten zijn doelgericht, praktisch en efficiënt ingericht waardoor kosten laag gehouden kunnen worden. Inhoudelijk bevat het traject alleen dat wat de werknemer echt nodig heeft.

Dit wordt samen met de doelstellingen, het aantal sessies en kosten liggen van te voren vast gesteld. Voorafgaand aan het traject vind een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats met daaruitvolgend een passende offerte.


Groepstrainingen, cursussen en workshops

InTune geeft verschillende trainingen, curussen en workshops in groepsverband die leiden tot een zeer krachtige persoonlijke groei en hebben daarmee een direct en een zeer positief en verdiepend effect op iemands functioneren binnen een organisatie en functie. Ook deze zijn naast persoonlijke groei binnen de functie ook heel goed preventief en curatief inzetbaar. Binnen de trainingen en workshops is er voldoende ruimte voor iemands persoonlijke situatie.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor specifiek op uw bedrijf gericht trainingen en workshops. Graag kom ik vrijblijvend en kosteloos bij u langs om hierover van gedachten te wisselen.


Enkele referenties:

Karin Limberg - Instructrice paardrijden gehandicapten bij het NCPG en begeleidster voor dagbesteding - loopbaan traject

"De zeer professionele coaching door Guy heeft me geholpen weer meer vanuit mijn gevoel te leven en werken. Guy wist me inzichten te geven in mezelf en vervolgens handvatten om bepaalde patronen en levensovertuigingen te stoppen. Hierdoor heb ik nu het vermogen veel meer het geluk in kleine dingen te zien en ook de regie over mijn leven te nemen zodat ik het geluk weet op te zoeken."

_______________________

Miranda van de Pol - Pluryn - Training Persoonlijk leiderschap/Intuïtief leiderschap

"Guy heeft mij, in een periode van burnout, aan de hand van dit individuele traject geholpen om weer dichter bij mezelf te komen. Vier maanden later ben ik begonnen met een nieuwe baan en kan ik mijn inzichten benutten om weer in mijn kracht te staan en van daaruit als persoon en als leidinggevende mooie dingen te doen in het contact met mezelf en mijn omgeving."

_______________________


Gert van Oijhuizen - Vereniging Eigen Huis - Outplacementtraject via Carrièrepoort

"Guy heeft mij begeleidt in een outplacement trajekt. Hij deed dit op een professionele, rustige en prettige wijze. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Hij neemt de tijd voor je en heeft aan een half woord genoeg om te weten wat je bedoeld. Heb hem verder leren kennen als een betrokken en bekwame coach. Mede door zijn betrokkenheid en heldere visie ben ik een een zelfverzekerder persoon geworden."

_______________________

Angelique - ABNAMRO bank - Werk Training Persoonlijke effectiviteit

"Vanuit mijn persoonlijke ontwikkelbudget van de ABNAMROheb ik deze training bij Guy kunnen volgen.
Guy heeft me geleerd om anders om te gaan in bepaalde situatie's waardoor ik rustiger werd en bepaalde zaken anders ben gaan zien. Ook werd regelmatig de spiegel voor gehouden, confronterend maar wel nodig. Guy is in staat direct te schakelen naar naar de onderwerpen die op dat moment spelen en kan daar ook gelijk zn programma daarop aan te passen. Kortom een zeer leerzame ervaring die me meer rust en inzicht geeft en meer plezier in het leven.
"

_______________________

Susan Neervoort - Gemeente Montferland - Werk Training Persoonlijk leiderschap Traject

"Dankzij het coachingstraject bij Guy sta ik steviger in mijn schoenen. Ik vertrouw nu op mijn eigen gevoel en denk meer aan mijzelf i.p.v. eerst aan andere mensen. Ook heb ik geleerd niet iets te doen waar ik geen zin in heb."

_______________________


Contact

Als u meer weten over een deze InTune werk gerelateerde diensten dan kunt bellen, mailen of het onderstaande contactfromulier invullen. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht