Individuele Consulten


Coach-Reading Consult

Dit consult is volledig gericht op creëren van inzicht, helderheid en bewust worden van oorzaak van het niet stromen in je leven. Dat kan gaan over ziekte, gebrek aan vitaliteit, onbalans, stress, burn-out, angsten, (zielen)trauma's, belemmerende emoties, gedachten en gedragspatronen, relatieproblemen, ontevredenheid, eenzaamheid, overprikkeling, gebrek aan zingeving t/m de grote levensvragen waarom ben ik hier en wat heb ik hier te doen. Naast inzicht en helderheid wordt er toegewerkt naar praktische handvatten om in je dagelijks leven mee aan de slag te gaan om zo zelf je zelf helend vermogen aan te spreken en de benodigde innerlijke en uiterlijke veranderingen vorm te kunnen geven.

Lichtconsult

In dit consult is er naast het verkrijgen van inzicht en praktische handvatten zoals bij een coach-reading consult ook een healing deel waarin je zelf helend vermogen wordt geactiveerd in afstemming met de Bron/Christusbewustzijn, het veld van onvoorwaardelijke liefde of nulpuntsveld genoemd. Jouw lichaam en ziel zullen dan op hun eigen tempo gaan mee vibreren met dit veld en daardoor meer in hun oorspronkelijke onbevlekte blauwdrukstaat gaan terugkeren. Een staat van zijn waarin geen ruimte meer is voor gebrek, ziekte, onbalans of wat voor een disharmonie dan ook.


Praktische info

De consulten vinden plaats in de praktijkruimte in Doesburg (nabij Arnhem). Op deze locatie kan je op elke werkdag (ook in de avond) en soms op de zaterdagen terecht voor een afspraak.

Eenmaal per maand is er een praktijkdag in Ede (meestal de zaterdag). Op deze vaste dagen zijn er mogelijkheden om deze locaties consulten in te plannen maar ook de één-op-één trainingen en trajecten. Handig wellicht als dat wat reisafstand je beter past. In de agenda vind je de data van deze praktijkdagen. Op de locatiepagina vind je de adressen en route naar de verschillende locaties.

Soms kan een telefonisch consult ook een oplossing zijn als tijd, reisafstand en mogelijkheden het niet toelaten.

Het maken van een afspraak kan telefonisch of per mail.